Categorie: communicatie | Gepubliceerd: 06 april 2018

Beelen moedigt innovaties aan met prijs

Met de introductie van de 'Wim Beelen Innovatieprijs' wil sloopbedrijf en afvalverwerker Beelen innovaties stimuleren, die bijdragen aan duurzaamheid en circulariteit.

Sinds woensdag 3 april kunnen individuen en bedrijven met hun innovatie zich aanmelden voor deze prijs, die Beelen in het kader van haar 25-jarig jubileum in het leven heeft geroepen. Als de innovatie voldoet aan de criteria, komt het in aanmerking voor deze prijs en het geldbedrag van 20.000 euro.

Beelen beoordeelt de inzendingen – producten en diensten – op het duurzame en vernieuwende karakter voor de markten waarin het bedrijf actief is. “En mochten er innovaties zijn die wij zelf kunnen toepassen, dan zullen we dat zeker niet nalaten”, zegt Maarten Lemmers van Beelen Groep.

Prijsuitreiking tijdens Provada

Bedrijven en individuen kunnen hun innovatieve producten en diensten in de maand maart aanmelden. In samenwerking met Vastgoedjournaal kan iedereen stemmen op de inzendingen. Hieruit volgt een shortlist van maximaal tien innovaties, waarop bezoekers tijdens de beurs Provada kunnen stemmen. Tijdens deze beurs wordt op 6 juni de winnaar bekend gemaakt.

Meer weten over Beelen Groep BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Gerelateerde artikelen