Categorie: Circulaire activiteiten | Gepubliceerd: 20 september 2018

HVC vernieuwt online afvalkalender

De online afvalkalender van HVC is vernieuwd. Voor inwoners van de 25 gemeenten waar het bedrijf afval inzamelt, moet afval scheiden nu nog makkelijker worden.

Overzicht afvalkalender.jpgEen screenshot van de afvalkalender van HVC. Foto: HVC

De nieuwe kalender maakt volgens HVC gebruik van de nieuwste techniek en de beeldtaal is sterk verbeterd. Binnen de afvalkalender zijn nieuwe diensten toegevoegd om afval scheiden nog makkelijker te maken. Zo kunnen mensen eenvoudig zelf een nieuwe afvalpas aanvragen, een afspraak regelen voor het afhalen van grof huishoudelijk afval en is het via de afvalwijzer makkelijk om op te zoeken in welke bak een specifiek product hoort.

Als inwoners hun postcode en huisnummer ingeven op de website van HVC is direct te zien waar het dichtstbijzijnde afvalbrengstation of kringloopwinkel is waar contracten mee zijn afgesloten. Binnenkort zijn ook alle textielcontainers in de directe omgeving te zien.

Dit voorjaar vernieuwde het afvalbedrijf al de HVC app. Met de app kunnen inwoners zien wanneer welke bak geleegd wordt. Indien gewenst kan er een berichtje worden gestuurd op een tijdstip dat iemand eraan herinnerd wil worden dat de bak aan de straat gezet kan worden.

Meer weten over HVC?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Gerelateerde artikelen