Categorie: Ketens en markten | Gepubliceerd: 21 december 2018

BBF Holding neemt Beek Container Groep over

BBF Holding wordt de nieuwe eigenaar van Beek Container Groep Nederland. Samen hopen de bedrijven hun dienstverlening op het gebied van ondergrondse en bovengrondse containers verder te verbeteren.

Beek Container Groep heeft 45 medewerkers en houdt zich landelijk bezig met onder meer reiniging, onderhoud en controle van ondergrondse en bovengrondse containers. Door zich aan te sluiten bij BBF Holding verwacht het bedrijf beter in staat te zijn klanten te bedienen met producten en technologische oplossingen. "De activiteiten van Beek sluiten naadloos aan bij de focus van BBF om overheden en bedrijven te helpen bij het realiseren van een betere leefomgeving door het slimmer maken van afvalinzameling", aldus directeur Mark van Beek van Beek Container Groep. Met behulp van vulgraadmeters en dynamische routeplanning kan het aantal ophaalmomenten omlaag, wordt de uitstoot van CO2 lager en de levensduur van containers verlengd, aldus Beek.

BBF Holding produceert, installeert en onderhoudt onder- en bovengrondse afvalcontainers, inclusief hard- en software. In de ontwikkeling van software zoals containerstoegangssystemen, vulgraadmeters en dynamische inzamelrouteplanning heeft BBF de afgelopen jaren fors geïnvesteerd. De activiteiten van Beek vormen hierop een goede aanvulling, zegt Ron de Mos van BBF. "Wij zijn de afgelopen tijd onder de indruk geraakt van de kwaliteit van de dienstverlening van Beek Container Groep Nederland gedreven door het ondernemerschap van alle medewerkers binnen de organisatie." 

Voorlopig blijft Beek Container Groep zelfstandig opereren vanuit het hoofdkantoor in Leiden, onder leiding van Mark van Beek en het huidige managementteam. 

Meer weten over Beek Container Groep Nederland B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Meer weten over BWaste International BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website