Categorie: bedrijfsafval | Gepubliceerd: 23 juli 2019

Wissel bij PSV: Van Kaathoven voor Renewi

PSV heeft met Van Kaathoven een nieuwe partner binnengehaald voor de verwerking van het afval uit het stadion en van het trainingscomplex van de voetbalclub.

De gemiddelde PSV-supporter is deze week waarschijnlijk meer bezig met de vraag of buitenspelers Bergwijn en Lozano komend seizoen voor hun club spelen en of Feyenoorder Berghuis nog naar Eindhoven komt. De clubleiding is de afgelopen tijd echter ook met een compleet andere transfer bezig geweest. Van Kaathoven is binnengehaald als nieuwe partner voor de verwerking van het afval uit stadion en het trainingscomplex van de voetbalclub.

Vanaf oktober gaat het afvalbedrijf samen met de club om tafel om alle mogelijkheden van het afval uit te lichten en afval zoveel mogelijk terug te brengen als nieuwe grondstof. Tegelijkertijd heeft Van Kaathoven zich voor de komende vier jaar als official sponsor verbonden aan PSV. Afgelopen seizoen had het bedrijf al een Business Room in het Philips Stadion. Na verschillende gesprekken met PSV gevoerd te hebben, betreedt het bedrijf nu ook de sponsorpiramide van de club.

Afscheid van trouwe partner

In 2016 besloot PSV nog de samenwerking met Van Gansewinkel (inmiddels Renewi) met drie jaar te verlengen. Op dat moment verwerkte Van Gansewinkel al ruim tien jaar het afval van het stadion van PSV. Op jaarbasis leverde dit destijds zo’n 500.000 kilo afval op, waarvan ruim 90 procent geheel of gedeeltelijk een tweede leven kreeg.

Meer weten over Van Kaathoven Nederland B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website