Categorie: technologie | Gepubliceerd: 04 oktober 2019

Digitale samenwerking Milgro en Van Happen Containers

Door hun digitale samenwerking worden opdrachtbevestigingen, uitvoerinformatie en facturen tussen de afvalbedrijven Milgro en Van Happen Containers volledig digitaal uitgewisseld.

De integratie vindt plaats op basis van een zogeheten electronic data interchange. Een interface zorgt ervoor dat softwareprogramma’s onderling kunnen communiceren, waardoor de operationele processen efficiënter en eenvoudiger gaan.

“Wij hebben meegedacht met deze digitalisering en laten hiermee zien dat we het belangrijk vinden te innoveren”, zegt Mark van Happen van Van Happen Containers. “Daarbij zorgt de toepassing voor besparingen, aangezien de operationele communicatie voor meerdere klanten in één klap volledig is geautomatiseerd.” Milgro-CEO Ruud Hageman: “Beide partijen profiteren van verbeteringen in efficiency en kwaliteit, wat resulteert in lagere kosten. We zijn dan ook blij met Van Happen als launching partner.” Milgro gebruikt technologie om bedrijven die zich ontdoen van gebruikte grondstoffen te verbinden met ontvangers.