Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 04 februari 2020

Nieuwe directeur voor PlasticsEurope

PlasticsEurope, de pan-Europese brancheorganisatie die kunststofproducenten vertegenwoordigt, heeft in Virginia Janssens een nieuwe directeur gevonden. Vanaf 16 maart gaat ze voor de organisatie aan de slag.

De nieuwe directeur Virginia Janssens.
Foto: PlasticsEurope

Janssens is sinds 2012 directeur geweest van de Europese organisatie voor verpakkingen en milieu Europen. Daarvoor deed ze in Brussel ervaring op als public affairs- en public relations-consultant voor verschillende klanten uit de sectoren milieu, voeding, chemie en energie. Janssens heeft een masterdiploma in politieke en sociale wetenschappen aan de Katholieke Universiteit van Leuven in België en een tweede masterdiploma in intercultureel management aan de ICHEC Business School in Brussel.

De nieuwe directeur zegt vereerd te zijn PlasticsEurope de komende tijd te gaan leiden en er naar uit te kijken de bedrijfstak te vertegenwoordigen. “We staan ​​op het kruispunt van een nieuw tijdperk voor kunststoffen met duidelijke mogelijkheden om een ​​positieve bijdrage te leveren aan het klimaat en de samenleving.”

Meer weten over Association of Plastics Manufacturers (PlasticsEurope)?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website