Categorie: Circulaire activiteiten | Gepubliceerd: 21 april 2020

Medewerkers afvalbranche bedankt op tv en radio

Met een spot op televisie en radio bedankt de Vereniging Afvalbedrijven (VA) alle mannen en vrouwen in de afvalbranche voor het vele werk dat zij verzetten in de coronacrisis.

De Ster biedt brancheorganisaties momenteel gratis zendtijd aan tijdens reclameblokken op publieke radio- en televisiekanalen. Een kans die de VA met beide handen heeft aangegrepen. De vereniging heeft een televisie- en radiospot gemaakt om alle medewerkers uit de afvalbranche een hart onder de riem te steken.

“De VA is trots op alle medewerkers, die er ook in deze bijzondere tijd voor zorgen dat het afval wordt ingezameld en verwerkt tot nieuwe grondstoffen en energie”, laat de vereniging weten. “Op radio en tv maken we het werk van de sector zichtbaar. We maken duidelijk hoe relevant dat werk is voor het draaiend houden van onze samenleving. We laten zien dat het bij vrijwel al onze activiteiten een rol speelt, en dat de sector dus voor iedereen van belang is.”

VA-voorzitter Boris van der Hem heeft zowel de tv-spot als de radio-spot ingesproken. De tv-spot wordt vanaf vandaag uitgezonden. De radio-spot is al sinds woensdag 15 april te horen.

De TV-spot van de VA. Bron: YouTube-kanaal Vereniging Afvalbedrijven

Meer weten over Vereniging Afvalbedrijven?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website