Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 15 mei 2020

Henry Meijdam nieuwe voorzitter NVRD

Tijdens de Algemene Vergadering van de NVRD is Henry Meijdam door de leden benoemd tot nieuwe voorzitter van de vereniging.

Henry Meijdam, de nieuwe voorzitter van de NVRD.
Foto: IPO

Henry Meijdam, een VVD-prominent, volgt Han Noten op die vandaag het stokje na 8 jaar voorzitterschap overdroeg. Naast het voorzitterschap van de NVRD is Henry Meijdam op dit moment ook algemeen directeur van het Interprovinciaal Overleg (IPO), de koepelorganisatie van de Nederlandse provincies. Daarnaast is hij actief in diverse besturen en Raden van Commissarissen.

Han Noten is blij met Henry Meijdam als opvolger: “Ik draag het voorzitterschap van de NVRD in het volste vertrouwen en met een gerust hart over aan Henry Meijdam. De NVRD is een gezonde vereniging die er toe doet, zeker in deze onzekere tijden wordt duidelijk hoe relevant en vitaal de sector is voor Nederland. Met Henry Meijdam als nieuwe voorzitter zie ik de NVRD ook in de toekomst floreren en doen waar ze goed in is, een cruciale sector verenigen”.

De NVRD is op zoek naar een opvolger voor Olaf Prinsen, die het directeurschap van de vereniging voor publiek afval- en reinigingsmanagement per 1 april verruilde voor dat van Jeugdzorg Nederland.

Meer weten over NVRD, Nederlandse Vereniging voor afval- en reinigingsmanagement?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Gerelateerde artikelen