Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 18 september 2020

De Wild vanaf 1 december nieuwe directeur NVRD

Wendy de Wild is vanaf 1 december de nieuwe directeur van de NVRD. Ze volgt Olaf Prinsen op, die sinds 1 april directeur van Jeugdzorg Nederland is.

Wendy de Wild is vanaf 1 december directeur van de NVRD.
Foto: NVRD

De Wild, die momenteel directeur ProRail regio Zuid is, is unaniem door het NVRD-bestuur als nieuwe directeur van het verenigingsbureau gekozen. Het bestuur ziet in haar een verenigingsmanager, een boegbeeld, een strateeg en een inspirerende moderne manager. Dat stond namelijk in de vacaturetekst die de vereniging had opgesteld in haar zoektocht naar een opvolger van Olaf Prinsen.

Strategie met publiek belang

Bestuursvoorzitter Henry Meijdam: “Ik ben erg blij met de benoeming van Wendy de Wild als nieuwe directeur. Ze heeft in haar eerdere functies bewezen ‘strategie in combinatie met publiek belang’ in haar DNA te hebben. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met haar, het bestuur en de leden de strategische koers van de vereniging verder te bepalen.” NVRD geeft aan dat De Wild de eerste vrouwelijke directeur is sinds de oprichting van de vereniging in 1907.

De Wild: “Ik ben blij dat het bestuur het vertrouwen in mij heeft uitgesproken en kan niet wachten om samen met het bureau, bestuur en leden de vereniging nog verder te brengen en zo nog toekomstbestendiger te maken.”

Meer weten over NVRD, Nederlandse Vereniging voor afval- en reinigingsmanagement?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website