Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 02 oktober 2020

Fabriek van Waste Vision kan productie weer opvoeren

Ferro-Fix Sociaal Staal kan de productie van ondergrondse afvalcontainers weer opschroeven. Door de coronacrisis bleef de productie in de fabriek van Waste Vision de afgelopen maanden achter.

Sinds het uitbreken van de coronacrisis had de fabriek te maken met een sterke onderbezetting als gevolg van het thuis moeten blijven van een grote groep medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Recent hebben Waste Vision en de gemeente Rotterdam echter goed afspraken kunnen maken over het terug laten keren van een flink deel van deze medewerkers. Fasegewijs zullen zij de komende tijd weer instromen in de fabriek waardoor de productie weer kan worden opgevoerd.

De afspraken werden gemaakt voor de bekendmaking van de nieuwe coronamaatregelen door het kabinet afgelopen maandag. Volgens Waste Vision veranderen deze maatregelen echter niets aan de plannen om medewerkers weer terug te laten keren in de fabriek. De gemeente Rotterdam staat hier ook volledig achter.

Bedrijfsschool

Waste Vision laat verder weten de bestaande bedrijfsschool in een nieuwe vorm op te zetten die "beter past in de huidige tijd". Doel is om meer Rotterdammers de kans te geven om te leren werken en een vak te leren, waarna zij door kunnen stromen naar vaste werkgevers.

Meer weten over BWaste International BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website