Categorie: advertorial | Gepubliceerd: 09 november 2021

Vakbeurs Recycling is klaar om afvalsector veilig te ontvangen

Sinds augustus zijn de eerste vakbeurzen van het seizoen van start gegaan. Het positieve sentiment bij bezoekers en exposanten en de goede bezoekersaantallen en -kwaliteit van deze beurzen van Easyfairs geven vertrouwen voor een succesvolle editie van de Vakbeurs Recycling. Na een jaar zonder de nationale vakbeurs voor recyclingtechniek & afvalmanagement, opent Evenementenhal Gorinchem op 16, 17 en 18 november dan eindelijk weer haar deuren voor de afvalprofessional.

Evenementenhal Gorinchem opent op 16, 17 en 18 november eindelijk weer haar deuren voor de afvalprofessional.
Foto: Seijbel Photography

Het vertrouwen neemt toe en de ambitie voor 150 exposanten komt al heel dichtbij. Exposanten op het gebied van recyclingtechniek en afvalmanagement staan klaar met de nieuwste producten en diensten. De focus deze editie ligt op laagdrempelig netwerken, productdemonstraties en kennisdeling. Uiteraard veilig en gastvrij onder het genot van de gebruikelijke gratis catering.

Het aanbod in afvalmanagementoplossingen voor ontdoeners is verder uitgebreid. De wettelijke plichten, circulaire ambities en kostenbesparende mogelijkheden voor afvalbeheer leiden tot marktkansen en een groeiende vraag naar een goed platform voor afvaloplossingen. Op de beurs zijn diverse partijen, zoals Ecosmart | Renewi, PreZero, De Bries, BrickBin en Europress, te vinden die helpen een afvalproces te optimaliseren met hun kennis en netwerk in de markt.

Inhoudelijke sprekers

Dagelijks vindt in het kennistheater op de beursvloer een actueel programma plaats met kennisinhoudelijke sprekers. Dinsdag ligt de focus op Afvalmanagement, woensdag op Sloop & Recycling en donderdag vindt de jaarlijkse Kunststofupdate plaats. Partijen als Renewi, BRBS Recycling, TNO, NRK Recycling en Plastics Europe presenteren de laatste actuele trends. Op woensdag 17 november organiseert BRBS Recycling, samen met ENVAQUA en VERAS, voor de 9e keer het Recyclingsymposium waarbij actuele recyclingthema’s en circulair ondernemen aan bod komen.

De focus ligt op laagdrempelig netwerken, productdemonstraties en kennisdeling.
Foto: Seijbel Photography

Na twee succesvolle edities wordt het Demoplein wederom onderdeel van de vakbeurs. Samen met Herwijnen Machinery wordt dit plein georganiseerd. Bezoekers maken kennis met werkende machines tijdens live demonstraties op het buitenterrein van onder andere MB Dustcontrol, Troost Machinehandel en Tuytel Handel. Nieuw deze editie is dat er ook in de hal een demoplein wordt opgebouwd voor de kleinere machines en toebehoren.

Bezoek Vakbeurs Recycling

Ervaar de gastvrijheid van Vakbeurs Recycling zelf en bezoek op onderstaande beursdagen het nationale vakevent voor afvalsector. Ontmoet een divers aanbod aan leveranciers, bekijk een van de vele demo’s en volg actuele sessies in het kennistheater. Binnen één dag bent u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En dit alles ervaar je onder het genot van gratis catering. Bestel je ticket gratis via Recyclingvakbeurs.nl met code 2641.


Vakblad Afval! november 2021 (nummer 7)


Auteur: