Categorie: Innovatie en techniek | Gepubliceerd: 17 november 2009

GMT gaat Clear implementeren bij Trashco Dubai

Afvalinzamelaar Trashco uit Dubai heeft een contract gesloten met GMT Europe uit Diemen voor de levering en implementatie van de Clear.net softwareapplicatie voor de automatisering van de logistieke en financiële processen.

De dochteronderneming van het Franse Suez Environnement gaat de software afnemen in een SaaS-model: Software as a Service. Organisaties kunnen daarmee zonder grote investeringen in hardware en technisch beheer, gebruikmaken van de automatiseringsoplossingen van GMT voor de afvalbranche. Kleine en middelgrote klanten krijgen zo de mogelijkheid om voor een vast bedrag per gebruiker per maand Clear.net te gebruiken. Bovendien heeft GMT voor het SaaS-model een implementatiemodel ontwikkeld waardoor klanten in  tijd operationeel kunnen zijn.
Met zijn 60 voertuigen zamelt Trashco huishoudelijk, commercieel en gevaarlijk afval in in enkele emiraten van de Verenigde Arabische Emiraten: Dubai, Sharjah en Ajman. De server en applicatie zullen worden gehost bij GMT's zusterbedrijf GMT Services in Amersfoort.

Gerelateerde artikelen