Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 24 april 2013

H&G Schroefpersen: professioneel gereedschap

2012 was een recordjaar voor het Duitse H&G Entsorgungssysteme GmbH, Europa's grootste fabrikant van schroefpersen. Bedrijven en overheden in de Benelux ontdekten de mogelijkheden van H&G.

H&G Schroefpers met kartonverkleiner.jpgDe H&G Schroefpers is onder meer geschikt voor het verkleinen van oud papier en karton.

H&G biedt bedrijven en overheden mogelijkheden om de kosten voor het transport van afval te reduceren. Dat helpt hen ook om de doelstelling voor het terugdringen van CO2-productie te verscherpen. 

Schroefpers

H&G is al vijftig jaar gevestigd in Burbach (Duitsland), twee uur rijden vanaf Venlo. Het bedrijf ontwikkelt en produceert alles zelf. Al ruim twintig jaar zijn schroefpersen haar specialisme. Onderdeel van het succes is de grote diversiteit aan toepassingen van de H&G-schroefperstechniek. De techniek is zeer krachtig en compact en maakt het in de juiste configuratie mogelijk om bijvoorbeeld karton, plastic en hout twee tot zelfs vijf keer beter te verdichten dan mogelijk is met conventionele hydraulische containerpersen. Een ander pluspunt is dat vol geperste containers probleemloos leegvallen doordat het ‘geheugen’ uit het materiaal wordt ‘gewrongen’.

Sinds september 2010 is H&G vanuit Valkenswaard rechtstreeks vertegenwoordigd in de Benelux. Door korte lijnen met de fabriek in Duitsland garandeert het bedrijf vakkundig advies, een scherpe prijs en een goed georganiseerde serviceverlening.

Meer weten over H&G Entsorgungssysteme GmbH?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website