Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 19 juni 2013

GMT en Prometheus laten gezamenlijke ontwikkelingen zien

Voor GMT als ICT-leverancier voor de waste & recycling-industrie gaat duurzaamheid hand in hand met efficiency. Tijdens de Reinigingsdemodagen legden zij dan ook de nadruk op de oplossingen die daartoe bijdragen.

IMG_1934.jpgGMT en Prometheus laten de nieuwste ontwikkelingen zien op het gebied van boordcomputeroplossingen voor de afvalsector.

Voorbeeld hiervan is onze Routeoptimalisatie-software. Deze software wordt ingezet om routes slimmer en veiliger te ontwerpen en scenario’s door te rekenen. Met als resultaat efficiënter rijden, minder kilometers, lager brandstofverbruik, betere werkverdeling, meer ledigingen per wagen en verminderde CO2-uitstoot.

Samen met partner Prometheus laten we de nieuwste ontwikkelingen zien op het gebied van boordcomputeroplossingen voor de afvalsector. Zie hoe de digitale begeleidingsbrief en een optimale koppeling met backofficepakketten zoals AfvalRIS en CLEAR uw processen real-time ondersteunen. Laat u informeren over de ontwikkelingen op het gebied van digitale identificatie van onder andere afzetbakken en containers door middel van RFID.

GMT levert naast geïntegreerde boordcomputeroplossingen ook software voor milieustraten, onbemande weeglocaties en internet- en smartphonetoepassingen. Wilt u ook een bijdrage leveren aan een beter milieu, gezondere en veilige leefomgeving en tevens besparen op uw bedrijfskosten? Wij weten hoe! Samen met Prometheus zijn wij u graag van dienst op de Reinigingsdemodagen op 29 en 30 mei aanstaande!