Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 03 juli 2013

TWS presenteert Big Belly Solar

TWS - Total Waste Systems Nederland B.V., leverancier van kunststof en stalen afvalcontainers, alsmede (semi) onder- en bovengrondse depotcontainers en voertuigweegsystemen, presenteert tijdens de Reinigingsdemodagen in Lelystad, de Big Belly Solar (BBS).

Roosendaal-Wijnkorenstraat.jpgDe Big Belly Solar (BBS), een persende afvalcontainer op zonne-energie, van Total Waste Systems.

De BBS is een stand-alone afvalbak met een inhoud van 220 liter, voorzien van ingebouwde pers, die het afval 1:5 verdicht. De BBS werkt op zonne-energie en staat in permanente verbinding met een cloudserver. Hierop hebben klanten direct toegang tot de betreffende website, door middel van een eigen inlogcode. De software geeft de klant een scala aan informatie omtrent de technische staat van de machine, de vullingsgraad, alsmede talloze inzamelstatistieken.

Het grootste voordeel, naast het ter plekke verdichten op basis van groene stroom, is dat er nog maar uitsluitend naar die bakken gereden hoeft te worden, die zichzelf vol gemeld hebben. De BBS kan op basis van een full service-overeenkomst geleverd worden.

Trefwoorden voor de BBS zijn:

  • Stand-alone afvalbak met ingebouwde verdichter
  • Werkend op zonne-energie
  • Automatische volmelding door middel van een cloudserver
  • Geen onnodige logistieke bewegingen, zeer aanzienlijke reductie van inzamelkosten
  • Een zichzelf ruimschoots terugbetalend inzamelsysteem

 
De BBS is een van oorsprong Amerikaans product en wordt inmiddels in alle Europese landen succesvol verkocht.

Meer weten over Total Waste Systems Nederland BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website