Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 10 juli 2013

AE: Specialist in geijkt mobiel wegen

AE Van de Vliet - AE Weighing Systems, al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in geijkt mobiel wegen, is in april verhuisd naar een nieuwe locatie in Turnhout.

BILD0359.jpgAE Van de Vliet – AE Weighing Systems is in april verhuisd naar een nieuwe locatie in Turnhout.

De specialisatie voor geijkt mobiel wegen strekt zich uit over een groot pallet aan speciaal materieel. Van vrachtwagens, vuilniswagens, tankwagens, containersystemen, zij- en achterladers, kranen, laadkleppen, vorkheftrucks tot en met bulldozers aan toe, en dan is het overzicht zeker niet compleet. Alle toepassingen worden volledig ondersteund van de in eigen beheer ontwikkelde elektronica en gegevensverwerking.

De onderneming is tevens Europees ijk bevoegd en Belac geaccrediteerd. Het productenpakket bestaat ook uit geijkt verplaatsbare weegbruggen tot 60t, waarvan de ijking geldig blijft na verplaatsing én waarbij een schuinstelling van 5 procent wettelijk toegelaten is.

Voor gegevensverwerking hebben is de AE66 boardcomputer met eigen software, specifiek voor de afvalinzameling. Voor bulldozers en weegbruggen is deze  aangepast voor Copro-keuring, met navigatie en GPRS waarbij de voertuigen online gevolgd kunnen worden. Tevens zijn er niet geijkte toepassingen als overlastcontrole, daar er steeds strenger wordt opgetreden tegen het overladen van vrachtwagens.

Sinds april 2013 is AE Van de Vliet – AE Weighing Systems verhuisd naar een nieuwe locatie: industriedijk 14, 2300 Turnhout.

Meer weten over AE Weighing Systems - AE Van de Vliet?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website