Categorie: Duurzaamheid | Gepubliceerd: 04 oktober 2013

AW Materieel maakt MVO-beleid inzichtelijk met ISO 26000

AW Materieel heeft de afgelopen maanden een ISO 26000-traject doorlopen. De zelfverklaring beschrijft in hoeverre het bedrijf al MVO is en welke acties er nog genomen kunnen worden.

awmaterieel.jpgOp woensdag 2 oktober kregen Gert-Jan en Denise van Wieren van AW Materieel de MVO/ISO 26000 zelfverklaring uitgereikt door ISOFastTrack.

Op woensdag 2 oktober kregen Gert-Jan en Denise van Wieren van AW Materieel de MVO/ISO 26000 zelfverklaring uitgereikt door ISOFastTrack. AW Materieel verhuurt en onderhoud reinigingsmaterieel, en is sinds de start van het bedrijf bezig om het wagenpark, het pand, de contacten met medewerkers, klanten en leveranciers zo milieubewust mogelijk op te zetten en te onderhouden.

Gert-Jan van Wieren: “We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid op het vlak van milieu en werkgelegenheid. Door de applicatie ISOFastTrack kwamen we er op eenvoudige wijze achter dat we al veel doen aan MVO. Dit wilden we graag schriftelijk vastleggen om te voldoen aan vragen van onze opdrachtgevers, maar ook om het intern gedragen te krijgen zodat MVO tussen de oren van alle medewerkers van AW Materieel zit.” Met de ontvangst van het ISOFastTrack certificaat toont AW Materieel aan de ISO 26000 doorlopen te hebben en een actieplan opgesteld te hebben voor het komende jaar.