Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 07 november 2013

Nieuwe COO bij Beelen Groep

Hannet de Vries-in 't Veld wordt per 1 december de nieuwe COO en statutair bestuurder van de Beelen Groep.

Hannet de Vries foto.jpgHannet de Vries-in 't Veld, nieuwe COO bij de Beelen Groep.

Met de komst van De Vries-in ‘t Veld verwacht Beelen een sterke impuls te kunnen geven aan de groei van het bedrijf. Voor de komende jaren is de ambitie gesteld om te groeien naar een omzet van 250 miljoen euro en bij de top 3 van recyclingbedrijven van Nederland te horen. Dit wil Beelen bereiken door zich te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

“Wij zijn zeer verheugd dat Hannet de Vries-in ‘t Veld ons team komt versterken en de dagelijkse leiding op zich gaat nemen,” zegt Wim Beelen, CEO en oprichter van de Beelen Groep. “Haar jarenlange ervaring en branchekennis in combinatie met haar resultaatgerichtheid sluiten naadloos aan op onze groeiende ambities.” Door de dagelijkse leiding van de Beelen Groep in handen van De Vries te leggen, kan Beelen zich focussen op de strategie en de verdergaande expansie van zowel de recycling- als de sloopactiviteiten van de groep.

Huidige COO van Beelen, Robert Sinke, zal per 1 januari 2014 de organisatie verlaten. Sinke heeft anderhalf jaar bij het bedrijf gewerkt en zou hebben aangegeven zijn toekomst en verdere carrière buiten de branche te willen zoeken.

Vanaf 2005 was De Vries-in ’t Veld directeur van Var B.V. in Wilp-Achterhoek, dat in 2011 door Attero werd overgenomen. Vorige maand werd bekend dat Attero de hoofdstructuur van de organisatie sterk vereenvoudigde waarbij Frans Föllings als Directeur Recycling (inclusief Var) werd aangesteld. De Vries-in ’t Veld moest het veld ruimen en heeft nu dus haar heil gevonden bij de Beelen Groep.

 

Meer weten over Beelen Groep BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website