Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 09 januari 2014

Van Gansewinkel benoemt nieuwe leden groepsdirectie

Drie nieuwe groepsdirecteuren, telt de Van Gansewinkel Groep per 1 januari 2014.

Joanne-Zwueste100x100.ashx.jpgJoanne Zwueste (54) is benoemd in de functie van Director HR. Zwueste is afkomstig van KPN Corporate Market (voorheen Getronics) waar zij de rol van van Global Vice President HR vervulde. Daarvoor bekleedde zij verschillende internationale en senior HR posities bij onder andere ING, AXA verzekeringen en Fortis. 

 

dennis-leeuwerik100x100.ashx.jpgDennis Leeuwerik (41) is benoemd in de functie van Director Sales voor de business unit Waste Collection. Leeuwerik was Managing Director Europe bij British Car Auctions en werkte daarvoor bij DELL waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de EMEA OEM Divisie en Sales Director Southern Region was. 

 

Pim-Berendsen100x100.ashx.jpgPim Berendsen (40) is benoemd in de functie van Director Corporate Development. Berendsen is afkomstig van PostNL waar hij lid was van de Executive Committtee. In zijn laatste rol was hij Managing Director van de business unit Data&Document management. 

 

Bij de overdracht van AVR aan Cheung Kong Infrastructuremaakte voormalige Van Gansewinkel bestuurders Yves Luca (COO) en Rob de Fluiter Balledux (CFO) de overstap naar AVR. Voor deze laatste werd met Joost Sliepenbeek al snel vervanging gevonden. Sliepenbeek vormt sindsdien samen met Cees van Gent de Raad van Bestuur (RvB). De drie nieuwe leden rapporteren direct aan de RvB. Zij zullen samen met het huidige team invulling geven aan de verdere uitrol van de strategische ambitie van Van Gansewinkel om de positie in de Benelux te verstevigen, uit te bouwen en een toonaangevende verbindende rol te spelen binnen de circulaire economie. 

Meer weten over Renewi Nederland BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website