Categorie: Management | Gepubliceerd: 31 maart 2016

MobiliteitsCentrum transport plaatst 3.000e chauffeur bij Paro

Freek Lensen is met zijn nieuwe baan bij Paro de 3.000ste chauffeur die het Mobiliteitscentrum van het Sectorinstituut Transport en Logistiek de afgelopen zes jaar aan ander werk heeft geholpen.

mobiliteitscentrum.jpgJan Koetsier, bedrijfsleider en Leonie Derksen, KAM/binnendienst van PARO met Freek Lensen. Geheel rechts Kitty Pieterse, Adviseur MobiliteitsCentrum.

“Toen mijn vorige werkgever failliet ging, heb ik mij bij het MobiliteitsCentrum ingeschreven en werd ik snel aan een nieuwe mogelijke werkgever voorgesteld. Bij Paro was er meteen een klik vanwege mijn ervaring in het afvalstoffentransport en transport van bouw- en sloopafval", vertelt Freek Lensen zijn ervaring.

Het doel van het MobiliteitsCentrum is om chauffeurs, kraanmachinisten, planners en logistiek leidinggevenden, die werkloos worden, naar een andere baan in de transportsector te begeleiden en hen zo voor de branche te behouden. HR-adviseur Leonie Derksen van Paro is enthousiast over de bemiddeling voor vacatures. "Vanwege de groei van onze bedrijfsactiviteiten en uitbreiding van ons wagenpark in de afvallogistiek staan er meerdere vacatures uit bij het MobiliteitsCentrum. Het regelmatige contact is erg prettig en we zijn erg blij met Freek Lensen. Hij is de eerste chauffeur die we in 2016 hebben aangenomen."

Het MobiliteitsCentrum is onderdeel van het Sectorinstituut Transport en Logistiek en is in 2009 opgericht door FNV Transport en Logistiek, CNV Vakmensen, TLN en VVT. Via www.mobiliteitscentrumtransport.nl kunnen chauffeurs, planners en logistiek leidinggevenden zich online inschrijven in de kandidatenbank. Op de website staan naast vacatures onder meer tips voor het schrijven van een CV en een sollicitatiebrief. En werkgevers kunnen er terecht voor het aanmelden van vacatures, het zoeken van beschikbare chauffeurs in de online-kandidatenbank en advies op het gebied van werving en selectie.

Meer weten over PARO?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Meer weten over MobiliteitsCentrum transport?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Gerelateerde artikelen