Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 11 oktober 2013

Deventer Ondernemers zetten Van Klaveren in het zonnetje

Gerard van Klaveren heeft tijdens de ondernemersbeurs Deventer Marktplein de publieksprijs in ontvangst genomen.

Van Klaveren 2.jpgGerard van Klaveren
Foto: Addo van der Eijk

Van de negen genomineerden wist Van Klaveren de meeste stemmen in de wacht te slepen in de categorie Maatschappelijk Betrokken Ondernemer. Van de organisatie kregen Gerhard van Klaveren en zijn bedrijf een complete stand voor de volgende editie van deze ondernemersbeurs cadeau, waardoor hij de diensten van zijn bedrijf Van Klaveren ccc goed kan presenteren.

Van Klaveren ccc heeft ruim twintig jaar ervaring met het inzamelen van lege cartridges en gebruikte mobiele telefoons. Het afgelopen jaar zamelden zij ruim 3,2 miljoen cartridges en mobieltjes in. Op dit moment werkt Van Klaveren samen met zeventien goede doelen, waaronder: Stichting Aap, Stichting CliniClowns, Stichting Opkikker en Hulphond Nederland.

Van Klaveren: “Door de inzameling van lege cartridges en gebruikte mobiele telefoons hebben wij het afgelopen jaar ruim zeshonderd zeecontainers afval bespaard van de afvalberg. Daarnaast vind ik het belangrijk dat iedereen een kans krijgt in de samenleving, daarom werven we binnen Van Klaveren ccc voornamelijk via niet-reguliere kanalen zoals UWV en Sallcon.”

Meer weten over Eeko ccc B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website